Известие

Collapse
No announcement yet.

загуба на антифриз

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

После като излизам ще го погледна как се казваше и ще пиша,защото е в багажника.
    Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
    За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Прахчето е нож с 2 остриета..., ами ако освен спре теча, затлачи разни боклуци в охладителната с-ма...Може да си докараме много главоболия...? Мен единствено това би ме спряло...Предпочитам да си доливам на месец по 200мл и това е
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

само ти изтича от някъде най-вероятно от радиатора

бтв ако ви снимам на какво мяза нашия радиатоор к'ви парички е горе долу нов извинявам се за офф-а
        Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Прахчето е нож с 2 остриета..., ами ако освен спре теча, затлачи разни боклуци в охладителната с-ма...Може да си докараме много главоболия...? Мен единствено това би ме спряло...Предпочитам да си доливам на месец по 200мл и това е
          Абе и мен това ме притеснява, но ако колегата е случил на такава добавка може и аз да сипа

Comment

То зависи ква и къде е дупката дето ще запушва прахчето.Не всеки път става.Има случеи когато запушва за известно време и после на същото място дупката е 2-а пъти по голяма и до там.Затлачва се парното.
            Alfa Romeo 146 1.9 td
            А3 1.8Т,Lada 1500s

Comment

колега като разбереш от кадее проблема пиши да кажеш 4е и ас имам саштия проблем благодаряти предварително

Comment

Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
                само ти изтича от някъде най-вероятно от радиатора

бтв ако ви снимам на какво мяза нашия радиатоор к'ви парички е горе долу нов извинявам се за офф-а
                Цената на нов радиатор ако си с климатик варира между 240-300лв
                Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                sigpic
                http://vbox7.com/play:884c5234
                http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

течно е малка тубичка синя пишеше нещо с "h"

Comment

винаги има риск за запушване но първо ще пробвам така иначе разглабянето е много голямо има някакво кранче на радиатора за парното в сервиза се съмняват за него така или иначе може би ще се разглобява но ако стане с тази течност си решавам проблема

Comment

тече само когато колата загрее нормално иначе на къси разстояния когато е полу топла не тече много

Comment

Първоначално публикувано от didko78 Покажи съобщение
                        тече само когато колата загрее нормално иначе на къси разстояния когато е полу топла не тече много
                        Това е нормално дига се налягането

Comment

Тия прахчета и други добавки за спиране на течове са само колкото да се прибереш до сервиза където да ти отстранят проблема . Вършат работа за момента но впоследтвие запушват системата - радиатор, парно и термостат си заминават най често след (зло)употребата им .
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                            Дай инфо за това прахче, че и при мен сякаш има лек теч
                            Добавката струва 8 лева.На гърба пише,че не разяжда уплатнения и маркучи,и че има антикоризионни нз си к'во
                            Attached Files
                            Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                            За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Първоначално публикувано от zaryto Покажи съобщение
                              Добавката струва 8 лева.На гърба пише,че не разяжда уплатнения и маркучи,и че има антикоризионни нз си к'во
                              Мерси

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                                Абе и мен това ме притеснява, но ако колегата е случил на такава добавка може и аз да сипа
                                Как ше разбереш дали е случил,за мен тези добавки са много противопоказни,последствиата от тях може да са пагубни за мотора,ма сипвайте,нали знаете евтиното излиза скъпо
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X